ŽENSKI ZAJTRK

…po Božji podobi ga je ustvaril, moškega in žensko je ustvaril… ( iz Mojzesove knjige)

Spoštovano dekle, žena, mati!

Prisrčno te vabimo na  ženski zajtrk, ki bo v soboto, 7. decembra 2013 v osnovni šoli T. Pavčka v Mirni Peči ob 7.30 uri. Skupaj z gostjo Vilmo Siter, zdravnico in družinsko terapevtko, bomo prepoznavale znamenja časa v katerem živimo in iskale odgovore na vprašanja o našem temeljnem poslanstvu: postajati dobra, odgovorna žena, mati in državljanka.

Pokrovitelj ženskega zajtrka je g. Andrej Kastelic, župan občine Mirna Peč.

Zaradi lažje organizacije te vljudno naprošam, da svojo udeležbo potrdiš na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na mob. tel. 031 417 649, do ponedeljka, 2. decembra. 

Organizacijski odbor  ženskega zajtrka

MOŠKI ZAJTRK

…po Božji podobi ga je ustvaril, moškega in žensko je ustvaril… ( iz Mojzesove knjige)

Spoštovani fant, mož, oče!

Vljudno te vabimo na  moški zajtrk, ki bo v soboto, 14. decembra 2013, v osnovni šoli T. Pavčka v Mirni Peči ob 7.30 uri. Skupaj z gostom Danijem Siterjem, voditeljem gibanja Družina in življenje in družinskim terapevtom, bomo razmišljali, kakšna je vloga moškega v   današnji družbi kot moža, očeta, državljana…

Zaradi lažje organizacije te vljudno naprošam, da svojo udeležbo potrdiš na e- mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na mob. tel. 031 417 649, do četrtka, 12. decembra 2013.


Organizacijski odbor